Home > Aanbevelingen

Aanbevelingen

Audrey Fernand, senior beleidsmedewerker bij SZW:
Samenwerken met Riëtte Duynstee staat voor een goed resultaat. Riëtte heeft voor het ministerie van SZW drie op en top verzorgde en aansprekende brochures gemaakt waarin scholen, gemeenten en leerlingen aan het woord komen over armoede, kansen in onderwijs en werk. Dankzij haar uitstekende journalistieke kwaliteiten doorgrondt ze beleidsthema’s binnen korte tijd. En door haar grote betrokkenheid wint ze snel vertrouwen van mensen en lukt het haar gesprekken te vertalen naar aansprekende verhalen over mensen. Riëtte stelt zelf hoge eisen aan het eindproduct en haar werk is pas klaar als ze dat prachtige resultaat heeft bereikt. Kortom, een vakvrouw waarmee wij graag en prettig samenwerken. (januari 2021)

Reumatoloog dr. Aike Kruize, UMC Utrecht:
Riëtte Duynstee weet (als geen ander) complex strategisch beleid te vertalen naar uiterst toegankelijke taal, waarin de essentie helder en duidelijk wordt weergegeven. Door haar open manier van samenwerken herkent zij de begrippen en overwegingen die in het proces tot het eindrapport weliswaar een belangrijke rol hebben gespeeld, maar die voor het uiteindelijke rapport niet meer bijdragend zijn. Zij weet deze om te buigen naar die woorden en zinnen, waardoor het rapport of het beleidsplan rechtstreeks tot de lezer spreekt. (januari 2021)

Johan de Koning, hoofdredacteur Markant (VGN):
Met Riëtte Duynstee werk ik al jarenlang met veel plezier samen voor het tijdschrift Markant (VGN). Ze is zeer betrouwbaar in haar afspraken en levert altijd goede content of kopij. Twee kwaliteiten kenmerken haar in het bijzonder: haar levendige manier van schrijven en haar persoonlijke benadering. Daardoor is ieder artikel waar haar naam onder staat een lezenswaardig en sfeervol portret van de mensen die zij ontmoet. (april 2023)

LinkedIn